Ова куче вежба јога, го чисти подот, се санка. Кој не би посакал вакво милениче?

Кучето Сикрет на инстаграм ја следат преку 300.000 луѓе, кои се воодушевени од многубројните трикови кои ги изведува. Освен што е многу забавна, посветена е и на домашните обврски.

 


Ова паметно куче знае да го брише подот, се санка, вежба јога и заедно со својата сопственичка ги вади алиштата од машината.

 

 
Коментари

[fbcomments]