Ова куче секое утро го буди сопственикот (ВИДЕО)

Сите оние кои чуваат домашно милениче знаат дека многу од нивните навики ќе бидат променети, меѓу кои и навиките за спиење.

Постојат многу луѓе кои секое утро сакаат да поспијат повеќе, но откако започнале да чуваат милениче, таа навика им се променила. Многу од миленичињата, стануваат рано, некои пак воопшто не спијат, но постојат и такви кои бараат место во креветот на нивните сопственици.

Така и овој сибирски самојед секое утро се обидува да го разбуди својот сопственик, кој како и многу други, обожава да поспие подолго. Се надеваме дека на крајот ќе „победи“ во битката.
Коментари

коментари