Категории

Ова лето хранете се здраво, разновидно и изберете ја најбрзата и најсигурна достава во градот!

Високите температури веќе го постигнуваат својот максимум, градот сѐ уште е полн, а работните обврски остануваат исти. Колку и да уживаме во летните денови, сепак многу поубаво се чувствуваме кога утринскиот оброк ќе ни биде доставен до работното место. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klikni Jadi (@kliknijadi) on


Летото е период кога сите започнуваме особено да внимаваме на исхраната, како поради физичкиот изглед, така и поради потребата од лесна храна која ќе не освежи во овие денови од годината. Храната претставува основен извор на енергија и е особено важна во текот на работниот ден, па затоа потрудете се да се храните здраво, разновидно, без да се грижите околу доставата на вашата храна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klikni Jadi (@kliknijadi) on


Кликни Јади е вашиот најдобар пријател при изборот и доставата на храна. На веб страната на Кликни Јади имате можност да ја изберете посакуваната храна од омилениот ресторан и таа веднаш да пристигне до вас. Исто така, отсега имате совршеното решение за вашите деловни ручеци и состаноци. Кога станува збор за деловните ручеци и состаноци, познато е дека тие обично траат подолго од предвиденото, па затоа погрижете се соработниците да добијат вкусна храна, доставена за само неколку минути. Освен тоа, Кликни Јади ви овозможува целата сума да ја платите на фактура, а доколку вашата нарачка е над 2000 денари, доставата е бесплатна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klikni Jadi (@kliknijadi) on


Без разлика дали станува збор за појадок во канцеларија, семеен ручек или пак романтична вечера, Кликни Јади секогаш има решение за вашата трпеза. Затоа, ова лето изберете паметно, добијте брза, лесна и сигурна услуга и нарачајте го вашиот омилен оброк со само еден клик!

Прегледи:
356
Објавено на:
10.06.2019