Категории

Ова момче ги претвора своите соништа во слики (ФОТО)

Murat Akyol, има 19 години и доаѓа од Мардин, Турција. Тој своите соништа ги раскажува на еден поинаков начин – креирајќи слики! Погледнете за каква уметност станува збор.

Прегледи:
272
Објавено на:
20.12.2018