Ова се 10 реченици кои секој маж сака да ги слушне

Ова се нешта кои горе-долу секое момче/маж сака да ги слушне од својата драга…

1. Кога те најдов освоив џекпот!

2. Ти си совршената личност за мене!

3. Навистина не ми пречи да поминеш колку време сакаш со твоите пријатели!

4. Се гордеам со тебе!

5. Не верував во љубов на прв поглед додека не те запознав тебе!

6. На тебе не можам да ти се лутам!

7. Што сакаш да ти подготвам за ручек/вечера?

8. Ја имаш мојата поддршка за се, секогаш.

9. Не ми е грижа каде сум, се додека сум со тебе.

10. Слободно не мораш да се бричиш се додека сакаш. Уживам кога те гледам да изгледаш така мажествено
Коментари

[fbcomments]