Ова се главните модни трендови за ПРОЛЕТ 2020

Асиметрија, розова и крем боја – Пролетните модни трендови ни најавуваат доста забавни модни изгледи

Доаѓањето на новото годишно време побарува да се ослободиме од максимализмот и принципот „повеќе е подобро“ и да посегнеме по едноставните парчиња со чија помош стилот ќе застане во преден план.

Обично сме навикнати секоја сезона да ни донесува нови, и понекогаш необични модни трендови кои на почетокот ги прифаќаме со доста внимателност. Сепак, овој пат можеме да бидеме мирни затоа што во наредните месеци ни доаѓаат доста забавни трендови кои ќе се вклопат во сечиј вкус.

Главната улога ќе ја имаат кожните капути кои совршено прилегаат за вечерните излегувања и важните настани. Асиметричните влузи со деколте веќе ја доживеаја својата популарност а на пролет навистина ќе бидат must have парче.
Инспирацијата за пролетниот стил можете да ја пронајдете во модните изгледи во видеата подолу.

View this post on Instagram

Tell me your fave! 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 or 9?! OUTFIT 1 @andotherstories knit @loavies trousers* @mango belt, old @justfabeu boots* OUTFIT 2 T-shirt, old @zara coat, old @loavies trousers* @converse trainers OUTFIT 3 @pixiemarket trousers* @zara blazer & boots @gucci bag T-shirt, old OUTFIT 4 @sanna_ny_ trench @loavies jeans* @zara leather jacket, old @justfabeu boots* @hm top OUTFIT 5 @zara trousers, old @zara boots @asos knit, old OUTFIT 6 @shopthecurated coat* @loavies trousers and blouse* @zara shoes, old OUTFIT 7 @zara jeans @hm boots, old @asos belt @andotherstories blazer T-shirt, old OUTFIT 8 @pixiemarket coat* @zara boots & leggings T-shirt, old OUTFIT 9 @andotherstories jeans @zara knit, old @topshop boots @zara coat *PR products

A post shared by Lydia Tomlinson – Daily Style (@lydiajanetomlinson) on

View this post on Instagram

AFFILIATES AND PR PRODUCTS INCLUDED OUTFIT 1 Shirt (12): https://shopstyle.it/l/bcI9m Trousers (10): https://www.loavies.com/en/loav80773-loavies-black-trousers Boots: https://www.zara.com/uk/en/leather-ankle-boots-with-track-sole-p17190001.html?v1=38172715&v2=1445628 Cardigan, similar: https://shopstyle.it/l/bcI9x Bag: https://shopstyle.it/l/bcI7x OUTFIT 2 Knit (M): https://www.zara.com/uk/en/oversized-sweater-p06771101.html?v1=16245009&v2=1458227 Trousers (10): https://shopstyle.it/l/bcI7J Necklace 1: https://northskull.com/womens/necklaces-and-chokers/rose-seal-chain-choker-in-gold.html Necklace 2: https://en.pdpaola.com/products/gina-gold-necklace Shoes: https://shopstyle.it/l/bcJau Coat, similar: https://shopstyle.it/l/bcI7U OUTFIT 3 Boots: https://www.zara.com/uk/en/leather-ankle-boots-with-track-sole-p17190001.html?v1=38172715&v2=1445628 Hoodie: https://shopstyle.it/l/bcJc2 Jeans: https://www.zara.com/uk/en/jeans-z1975-paperbag-p05862184.html?v1=30942223&v2=1431115 Coat, similar: https://shopstyle.it/l/bcJdz Hat: https://shopstyle.it/l/bcJdL Saint Laurent sunset, fog OUTFIT 4 Tabard, similar: https://www.zara.com/uk/en/wool-and-alpaca-blend-vest-p05755002.html?v1=38916304&v2=1445732 Shirt, similar: https://shopstyle.it/l/bcJeB Boots: https://www.zara.com/uk/en/flat-boots-with-eyelet-facing-p16054001.html?v1=34129689&v2=1445625 Belt, similar: https://shopstyle.it/l/bcJcB OUTFIT 5 Knit (M): https://www.loavies.com/en/loav82459-loavies-black-sweater-with-puff-sleeves Trousers: https://shopstyle.it/l/bcJaP Trainers, similar: https://shopstyle.it/l/bcJa6 Coat, similar: https://shopstyle.it/l/bcJbj Scarf: https://shopstyle.it/l/bcJbl Second coat: https://shopstyle.it/l/bcJRO OUTFIT 6 Hoodie: https://shopstyle.it/l/bcJc2 Trousers: https://shopstyle.it/l/bcJaP Trainers, similar: https://shopstyle.it/l/bcJa6 Blazer: https://shopstyle.it/l/bcJXx OUTFIT 7 Jeans, similar: https://shopstyle.it/l/bcJl9 Jumper, similar: https://shopstyle.it/l/bcJP1 Boots: https://www.zara.com/uk/en/leather-ankle-boots-with-track-sole-p17190001.html?v1=38172715&v2=1445628 Belt, similar: Boots: https://www.zara.com/uk/en/leather-ankle-boots-with-track-sole-p17190001.html?v1=3817271

A post shared by Lydia Tomlinson – Daily Style (@lydiajanetomlinson) on

 

 
Коментари

[fbcomments]