Ова се моделите на ТАШНИ кои моментално владеат со модниот свет

Уличниот стил од Милано, Москва и Париз е нешто што секогаш не интересира, но се чини дека за почетокот на есента исклучително не инспирира. Овој пат ви ги претставуваме наинтересните ташни кои трендсетерките ги носат со себе секаде, еве кои модели завладеаа со модниот свет оваа сезона.
Коментари

[fbcomments]