Категории

Ова се најдобрите фотографии на тема океан за 2021 година

Океанот е мистериозно место. Никој не знае што сѐ крие во длабочините. Истовремено тој е убав и воодушевувачки, а освен тоа е и од основно значење за нашиот опстанок.

Уживајте во најдобрите фотографии кои ја прикажуваат убавината на океанот.

 

Прегледи:
179
Објавено на:
14.09.2021