Ова се најдобрите мотивациони бестселери кои ќе ви го променат животот

Писателите кои мотивираат и пишуваат за развојот и подобриот живот стануваат се по популарни, а ова се книгите кои станаа вистински бестселери ширум светот. Со оглед на тоа што живееме со брзо темпо и немаме време да издвоиме миг за себе во преиспитување на постигнатите нешта, овие книги се одличен избор. Тие се вистински сојузник во постигнувањето на баланс во животот.
Еве кои се најпопуларните наслови:

“Internal Engineering” – Sadhguru

“Sorrounded by idiots” – Thomas Erikson

“Boundaries” – Henry Cloud and John Townsend

“Wake up at 5am” – Robin Sharma

“Wisdom of wolves” – Elli Radinger
Коментари

[fbcomments]