Ова се најголемите заводнички во Зодијакот: Нив никој не може да им одолее!

Жените родени во овие хороскопски знаци зрачат со самодоверба и интелигенција и секогаш добиваат сѐ што ќе посакаат.

Лав

Каде и да се појават тие се ѕвезди. Многу вешти заводнички кои честопати глумат ледени кралици поради што мажите збудалуваат по нив. Преку темпераментот успеваат да го освојат и да го задржат секој маж.

Риби

Најпривлечното на нив е нивното мечтаење. Честопати се срамежливи, а тоа ги привлекува мажите, а тие се свесни за тој свој квалитет. Многу се емотивни и сакаат да имаат некого кој ќе ги чува, што за доминантниот маж претставува задоволство.

Близнаци

Знаат да бидат во центар на вниманието во секоја ситуација. Знаат како да се истакнат и не можете да не ги приметите кога ќе влезат во просторијата. Познати се по своите силни вештини на манипулација, па затоа треба да бидете внимателни со нив.
Коментари

[fbcomments]