Ова се најкреативните и најинтересни полици за книги

Вистинските љубители на книги имаат потреба постојано да купуваат книги, но што кога ќе ја прочитате и треба да ја сместите книгата некаде во домот? 

Наместо да биде пикната во некоја фиока, книгата секако заслужува да биде сместена на посебно, убаво место. Такво убаво место се овие креативни полици, кои се навистина уникатни и секој би посакал да ги има во својот дом.

wcth_bookshelfs_1

Извор

wcth_bookshelfs_2

Извор

wcth_bookshelfs_3

Извор

wcth_bookshelfs_4

Извор

wcth_bookshelfs_5

Извор

wcth_bookshelfs_6

Извор

wcth_bookshelfs_7

 

wcth_bookshelfs_8

Извор

wcth_bookshelfs_9

Извор

wcth_bookshelfs_10
wcth_bookshelfs_11

Извор

wcth_bookshelfs_12

Извор

wcth_bookshelfs_13

Извор

wcth_bookshelfs_14

Извор

wcth_bookshelfs_15

Извор

wcth_bookshelfs_16

Извор

wcth_bookshelfs_17

Извор

wcth_bookshelfs_18

Извор

wcth_bookshelfs_19
wcth_bookshelfs_20

Извор
Коментари

[fbcomments]