Категории

Ова се најпопуларните фризури за оваа сезона

Ниедна девојка нема да им одолее..

Модниот месец е зад нас и трендовите се веќе поставени. Оваа есен и зима, модните куќи беа особено креативни кога е во прашање стилизирањето на косата. Разните модни дотатоци како шноли за коса, марами, и венчиња се абсолутен хит и не изостануваат од ниедна модна комбинација. Во продолжение ви споделуваме како стилските фанатички ги носат најактуелните фризури за оваа сезона..