Категории

Ова се најпродаваните книги во Македонија за 2019 година

Зарем постои некој што пореално би ја претставил листата на најпродавани книги во Македонија за 2019 год. од единствената онлајн книжарница КупиКнига.мк која претставува агрегатор на понудата од скоро сите издавачки куќи во Македонија и регионот. Читателите повторно го ставија на првото место авторот Гијом Мисо, според топ 10 листата на најпродавани книги што ја објави КупиКнига.мк!

„Нашиот сајт постои повеќе од 7 години и секоја година е поуспешна од претходната токму поради нашите верни корисници и љубители на книгата. Во поглед на најчитаните книги, веќе неколку години Гијом Мисо останува на врвот. А, што се однесува до новогодишните празници, нудиме идеални подароци по неверојатни попусти за сите оние кои сакаат да подарат нешто вредно и скапоцено! “, изјави Елена Темелковска, оперативен менаџер на iVote.
Во продолжение е целосната листа на топ 10 најпродавани книги за 2019 год.

1. Девојката од Бруклин – Гијом Мисо
2. Ако не постои утре – Гијом Мисо
3. Т.е. љ.у.б.а.м. – тоа е вистината – Александар Алексов
4. Девојката и ноќта – Гијом Мисо
5. Апартман во Париз – Гијом Мисо
6. Станарката на замокот Вајлдфел – Ен Бронте
7. Е, баш ме заболе – Марк Менсон
8. ЦРНА КАКО АБОНОС – Сала Симука
9. Точка на измама – Ден Браун
10. Лесен начин да ставите крај на пушењето – Ален Кар

КупиКнига.мк е првиот и единствениот портал за електронска трговија со книги. Моменталната понуда брои над 60.000 изданија на македонски, српски, англиски и албански јазик од најразлични жанрови. Позади КупиКнига.мк стои iVote, водечка компанија специјализирана за технологии за модернизација на изборни процеси, системи за електронска трговија и електронско учење.

Прегледи:
68
Објавено на:
08.01.2020