Категории

Ова се најстраствените жени во зодијакот: Немирни и огнени

Ако познавате некоја женска личност родена во еден од овие три знаци, погледнете што може да очекувате од неа.

РИБИ

Рибите се многу емотивен знак и за овие жени сексот претставува повеќе од физичко искуство бидејќи ги храни и смирува. Рибите ретко кога изневеруваат, но како што бргу се „палат“, така брзо и се ладат, а неретко на љубовта и даваат и втора шанса.

ОВЕН

За освојување на овој знак мажот мора многу да се потруди бидејќи треба да ја задоволи нејзината егоистична природа. Во спортивно, неа нема да и биде тешко да побара некој друг. Со други зборови, мажот кој сака да остане покрај оваа жена мора да биде подготвен да го испрати нејзиното немирно темпо на живот, каде што секој ден се живее како да е последен.

За жените Близнаци честопати може да се слушне како имаат најмалку две лица и душа, пред сѐ поради нивната страствена природа. Оваа жена сака груба игра и во љубовта, разговорот и забавата. Тие бараат маж кој ќе ги исполни нивните желби, а ако не го пронајдат, утеха ќе побараат на друго место.
Прегледи:
342
Објавено на:
22.09.2021