Категории

Ова се најубавите фотографии од натпреварот „Див свет“ за 2020 година кои ќе ви го разубават денот!

Дивиот свет, недопрената природа и животните кои слободно живеат во неа отсекогаш биле предизвик за фотографите и причина за создавање на најсовршените спонтани фотографии. Во продолжение ви ги претставуваме најдобрите фотографии на натпреварот за 2020 година во категоријата „Див свет“.

Прегледи:
472
Објавено на:
01.04.2020