Категории

Ова се најубавите фотографии од подводниот свет за изминатата година! (ФОТО)

Неверојатните фотографии од прекрасните морски суштества се добар потсетник за важноста од зачувувањето на животинскиот подводен свет. Ова се најубавите фотографии за изминатата година!