Ова се највозбудливите филмови кои ги очекуваме во новата година!

Очекувано, на листата на филмовите кои ги очекуваме во новата година, се наоѓаат блокбастери, но и потенцијално возбудливи трилери, драми, биографии и хорори…ова се највозбудливите филмови кои ги очекуваме во новата година.

Glass

18 јануари

Captain Marvel

8 март

Us

15 март

Pet Sematary

5 април

Hellboy

12 април

Rocketman

31 мај

IT: Chapter 2

6 септември

Star Wars: Episode IX

20 декември
Коментари

коментари