Категории

Ова се најзгодните лекари за 2016-тa: Кај кого би закажале преглед? (ФОТО)

Фејсбук-страницата Meddy Bear, која ја следат 2 милиони корисници, објави листа на најзгодните лекари покренувајќи анкета: Кај кого од нив би закажале редовен медицински преглед? Ви ги претставуваме фаворитите на поголемиот број фанови на страницата:

1 2 3

Прегледи:
113
Објавено на:
23.10.2016