Ова се петте најубави сладоледи во Лондон (ВИДЕО)

И покрај лошото време, Лондон е рај за вкусни и декорирани сладоледи полнети со најразлични глазури и додатоци! Ова се петте најубави сладоледи во Лондон!
Коментари

[fbcomments]