Категории

Ова се победниците на натпреварот за најхумористична фотографија од дивиот свет во 2019

Животните знаат да бидат забавни и смешни без да бидат свесни за тоа. Ова се најхумористичните фотографии кои ги забележија апаратите на фоотграфите ширум светот.

Семејни несогласувања

Го забележувате ли еленот?

ОМГ

Уживање

Фати го животот за…

Поздрав со гради

Танцување

Прво доаѓа љубовта а потоа… и бракот

Предупредување: Обележувам територија. Движете се на свој ризик!

Човекот од вселената

Кога тангото ќе тргне наопаку

Кој сака лешник?