Ова семејство има необична дадилка, а тоа е нивната мачка! (ВИДЕО)

Домашните миленичиња се вистинска радост во домот на секој сопственик. Но, нивната поврзаност и љубов со децата е нешто најискрено што може да се види. Доказ за тоа е ова видео, на кое мачката се однесува како вистинска дадилка кон бебето.
Коментари

[fbcomments]