Категории

Ова видео расплака 6 милиони луѓе-погледнете зошто

На Јутјуб неодамна беше објавено видео на бебе кое плаче од среќа зошто за првпат го слуша гласот на нејзината мајка.

Девојчето Чарли е родена глува, а со брза интервенција на родителите и лекарите направен е слушен апарат кој веќе го сменил на подобро нејзиниот живот и на целиот свет му ја откри реакцијата која на многумина им измамила солзи.

Родителите на Чарли решиле да го снимат моментот кога девојчето за првпат го слуша гласот на својата мајка која и зборува дека ја сака.

Видеото досега  е погледнато речиси 6 милиони пати.

Прегледи:
230
Објавено на:
24.10.2017