Категории

Оваа девојка со помош на својата прекрасна коса прави неверојатно креативни фотографии

Холандската студенка Криси Елизабет создава уметнички фотографии на кои ја прикажува својата убава коса.

Понекогаш доволно е само добра идеја и малку креативност за да се постигне неверојатен ефект. Во комбинација со цветови, Криси создава уметност.

Прегледи:
417
Објавено на:
06.11.2018