Оваа есен апсолутно обожаваме ТЕКСАС! (ФОТО)

Да, тој никогаш нема да излезе од мода, никогаш!

Постојат парчиња облека за кои ни е веќе јасно дека нема никогаш да излезат од мода, само се случува во текот на некоја сезона да се помалку или повеќе нагласени. Таквиот случај е и со тексасот – зборуваме конкретно за тексас јакните, кои се повторно апсолутен хит оваа есен. Веруваме дека секоја стилска девојка поседува парче тексас јасна во својот гардеробер било да се работи за класичен модел или негова варијација, во секој случај старата добра тексас јакна е во полн ек оваа сезона.

Во продолжение погледнете ги нашите предлози како да ги носите моделите на тексас јакна оваа есен..
Коментари

[fbcomments]