Категории

Оваа неверојатна книжарница во Кина со својот ентериер ве носи во светот на фантазиите! (ФОТО)

Оваа чудесна книжарница се наоѓа во Кина. Книжарница во градот Чонгкинг има ентериер како од фантастичните приказни. Ова место е прогласено за една од најубавите книжарници во Кина – лавиринт со огледала кој претставува совршено место за секој посетител кој бара мир, само по себе раскажувајќи приказни кои опфаќаат различни култури и ери.

Погледнете како изгледа оваа неверојатна книжарница!