Категории

Оваа сезона се носат крем нијанси и класични кроеви: 10 најубави мантили за есен 2018.

Добрата страна е што оваа година се популани нежните бои благодарение на кои нема потреба секоја година да купувате мантил! Една од првите асоцијации на есента е дождот, романтичните свежи ноќи, но и омиленото парче облека како што е мантилот кој на секој стајлинг му дава доза сериозност.

Оваа година дизајнерите ни ги покажаа најмодерните за оваа сезона и судејќи по модните ревии и познатите дами, најмногу ќе се носат земјените бои, додека кроевите се претежно класични и одговараат речиси на се.

Во продолжение, погледнете ги десетте најубави мантили за наредниот период.

Прегледи:
106
Објавено на:
02.10.2018