Категории

Оваа сопруга споделува како мачката ѝ го „украла“ сопругот

Љубовта на нејзиниот живот беше украдена од страна на мачка, и таа стана ѕвезда на интернет.

Еден пар од Тајланд стана вирален на социјалните медиуми откако сопругата Насрин Хами објавила серија фотографии каде што мачката е толку посесивна кон нејзиниот сопруг, што изгледа како да сака да ѝ го украде!

Сликите на Насрин ги виделе од Фејсбук страницата Super Cats и таму овие фотографии добиле многу лајкови и коментари.

Насрин изјавила дека Јарвис, мачорот, јаде само мачкина храна и никогаш нема ни пробано храна за луѓе. Дури ни риби. Јарвис бил многу добар мачор – сакал да спие, да гледа птици и да игра со Насрин и нејзиниот сопруг. Тој бил пријателски настроен кон сите гости, иако на фотографиите изгледа злобно и посесивно.

Мачорот го прославил својот 6-ти роденден на 23 април, значи им ги развеселува животите на овие двајца Тајлнѓани веќе долго време.

Погледнете ги подоле фотогафиите од овој „крадец на сопрузи“ :)

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Cat-Stole-Husband-Nasrin-Hami

Прегледи:
619
Објавено на:
07.09.2020