Оваа жена купила јајце на интернет и добила изненадување!

Шарлот Херисон на шега преку интернет си нарачала јајце од ему, не мислејќи дека 47 дена подоцна ја очекува вистинско (и непланирано) изненадување!

Сега Шарлот си има мало слатко ему, коа набрзо ќе порасне поголемо од неа:
Коментари

[fbcomments]