Категории

Овие 3 хороскопски знаци имаат непогрешлива интуиција: Тие ги читаат сите околу нив како отворена книга!

Не е лесно да ги измамите

Овие три хороскопски знаци имаат поразвиена интуиција од останатите. Тие можат да го прочитаат секој соговорник за 3 секунди, ништо не пропуштаат, а ако се обидете да ги измамите, ќе  направивте голема грешка.

 

Овие знаци имаат најразвиено 6 сетило:

Рибите сакаат да го планираат секој настан во детали и на тој начин привлекуваат некои ситуации во нивните животи. Тие знаат да почувствуваат кога е вистинското време да тргнат во акција и кога е вистинско време да дадат се од себе за да ја постигнат целта.

Нивното мотото е „Чувствувам – значи постојам“. Родените во знакот на Риби  обично се водени од нивното внатрешно чувство и ретко кога грешат.

Способноста на Шкорпијата да прочита други луѓе е неверојатна. Тие чувствуваат силно и длабоко доживуваат сè што се случува околу нив, па затоа е тешко да ги надминете.

Претставниците на овој знак суптилно ги забележуваат вибрациите кои ги испраќаат луѓето околу нив. Способноста да се предвиди иднината е нивно хоби, но често тие самите намерно ги игнорираат тие знаци и преземаат ризици. Тие претпочитаат возбудувања и непредвидливи ситуации, па поради оваа причина тие честопати избираат да ја игнорираат интуицијата.

Стрелецот е исто така обдарен со вродено шесто сетило, единствено прашање е дали е подготвен да работи на себе. Интуицијата го предупредува Стрелецот не само за опасноста, туку и за можностите од кои тие можат да ги искористат, но честопати имаат потешкотии да ги протолкуваат тие сигнали.