Овие 3 хороскопски знаци се шампиони во нервирање на другите луѓе

Тие понекогаш се навистина неподносливи..

Секој хороскопски знак има свои позитивни но и негативни карактеристики. Сепак, овие три хороскопски знаци посебно се издвојуваат по тоа што другите припадници на хороскопот ги доведуваат до лудило и ги презираат сите што некогаш им се замериле.

Шкорпија
Во нивниот законик, сите се виновни додека не се докаже спротивното. Се сомневаат и очекуваат дека сите ќе ги разочараат и изневерат. Ги мразат оние со кои се замериле, но и нивните роднини и сонародници. Многу се чувствителни, но не се плачливи туку лути. Ако се повредени, долго ќе ја паметат замерката се додека не смислат начин за освета.

Јарец
Јарецот е убеден дека знае повеќе од другите за сите теми кои го интересираат па силно им замерува на оние кои го потценуваат или критикуваат со оглед на тоа што себеси се доживуваат како стабилни и пожртвувани. Мразат неодговорни, непрецизни и непромислени луѓе. Тоа значи дека имаат безброј мети на омраза, а една од тие мети се и тие самите.

Девица
Девицата е најорганизираниот знак во хороскопот па затоа го мрази секој оној кој не е како неа. Ја иритираат ситници и постојано нешто замерува или и смета. Претераната педантност ја доведува до константен стрес кој прави постојано да е нервозна па ги мрази сите околу себе.
Коментари

[fbcomments]