Овие 4 бои се хит за сезоната која претстои!

Секоја нова сезона ја одбележуваат и нови бои кои се „ин“. Оваа сезона модната круна им припаѓа на жолтата, зелената, цикламата и коралната боја.

Овие бои убаво прилегаат, но често жените не сакаат да го збогатат плакарот со некое парче во овие бои, плашејќи се од крајниот резултат. Препораката е да бидете храбри при комбинирањето и да зачекорете низ улиците со стил.

 
Коментари

коментари