Овие 4 хороскопски знаци се прав магнет за погрешни мажи!

Ако сте од оние кои немаат баш среќа на љубовно поле, па најчесто налетувате на погрешни мажи, можеби тоа е поради вашиот хороскопски знак.

Овен

Овните се храбри, дрски и самоуверени. Веруваат дека можагт да имаат сѐ што ќе посакаат, па со својата упорност можат да придобијат секого. Но, забораваат дека тоа не успева секогаш и кај секого. За љубов е потребно многу повеќе од слаткоречивост. Затоа, честопати им е потребен поголем залет за да пронајдат некој на кого можат да му го подарат срцето.

Шкорпија

Шкорпиите се многу тврдоглави. Кога ќе запознаат некој за кого сметаат дека е добар, а не е многу заинтересиран за нив, тие стануваат опседнати. Ќе се обидат да го придобијат на сите можни начини. Резултатот честопати се повторува: другиот се повлекува. Поради тоа, личностите родени во знакот на Шкорпија имаат чувство дека постојано се вљубваат во погрешни личности. Затоа, треба да ја променат тактиката.

Стрелец

Постојано се расположени за лов, а светот го гледаат како место каде што можат да доживеат нешто ново во секој момент. Притоа не се плашат од ништо и сакаат да ги откријат и најдалечните места. Веруваат дека сѐ е возможно.

Проблем: Се вљубуваат во недостижни луѓе кои никогаш нема да можат да ги освојат. Притоа забораваат на реалноста. Сѐ додека не се разбудат од својот сон.

Риби

Рибите се креативни, мудри и мирни. Но, со задоволство бегаат од реалноста. Ако сакаат, тогаш тоа е сериозно. Ако се сами, се обидуваат на сила да најдат нов партнер со кој можат да чекорат низ животот. Поради тоа честопати се вљубуваат во луѓе кои за жал немаат интерес за нив.
Коментари

коментари