Овие два магични збора ќе направат вашиот партнер веднаш да се заљуби во вас

Овие два магични збора ќе направат вашиот партнер веднаш да се заљуби во вас

Да, да, само два збора!

Ако немате среќа со мажите, можеби едноставно не знаете како да комуницирате со нив.

Не е тајна дека во сериозните врски често доаќа до конфликт. Како одговор на оваа реакција, многумина обично се навредени.

Прво: не брзајте да организирате пресметка или, згора на тоа, да ги посочувате неговите грешки – веднаш ќе се претворите во мајка подучувач. Она што само треба да го кажете се двата магични збора, како одговор на било какво уверување/изговор, дури и апсурди од вашата гледна точка.

Овие зборови се „Те разбирам“. И тоа е се!

Патем, ако сакате да го вратите вашиот сакан назад, користете ја оваа магична формула во комуникација со него. Наместо каење „Те разбирам“, наместо критика, „Те разбирам“ и така натаму.

Звучи лудо, но чувството дека го разбирате за партнерот е речиси најважно. И штом го „разбудите“ ова чувство во него, тој е ваш!
Коментари

[fbcomments]