Овие хороскопски знаци ПАМЕТАТ се – секоја пружена рака но и подметната нога

Во продолжение прочитајте кои знаци во Зодијакот имаат беспрекорно помнење и би требало да внимавате како да се однесувате кон нив

Шкорпија
Ретко кој може да се мери со нив кога е меморијата во прашање. Без тешкотија можат да се сетат на случува од минатотот. Шкорпијата не плаши да се соочи со старите рани и не ги потиснува негативните искуства од минатото.
И после многу години, ќе се присети на пријателот од детството кој му ја уништил играчката или го „кодошел“ на неговите родители. Со овој хороскопски знак не е паметно да се замерите, а најмалку да го повредите.

Јарец
Од детството се склони на игри со меморија, како сложувалки, квизови или игри со помнење. Не ја забораваат ни најмалата услуга а ни најблагата навреда. Добро памтат се што им било упатено нив и сите важни моменти кои направиле да се чувствуваат среќно или тажно.

Бик
Овој хороскопси знак памети моменти во кои некој му направил нешто лошо, но исто така и се сеќава и на секоја прегратка, летување и убави моменти со најблиските. Имаат развиена визуелност и сликовите опишуваат случки и анегдоти од својот живот.

Девица
Припадниците на овој знак се добро организирани и критични, детално се сеќаваат на секоја случка од својот живот. Се сеќаваат на сцени од филмови и серии, сцени и дијалози, исто така и на случки од реалниот живот. Секогаш со лес успеваат да пронајдат нешто кое се чини дека било заборавено за другите.
Коментари

[fbcomments]