Категории

Овие лалиња ќе ве натераат веднаш да сакате да ја посетите Холандија (ГАЛЕРИЈА)

Холандија е прекрасна земја која вреди да ја посетите во било кој период од годината но, за време на сезоната на лалињата е повеќе од магична.

Овие прекрасни градини цветаат најчесто во текот на април или мај, но доколку сте доволно среќни да бидете тука кон крајот на април, ќе бидете сведоци на убавината на лалињата која го одзема здивот.