Категории

Овие познати дами гордо ги шетаат своите брчки и не планираат да одат под нож! (ФОТО)

Во светот на познатите, природниот процес на стареење не е омилен, па дури и недозволен. Но, ги има и оние кои гордо се носат со своите години и не им претставува проблем да ги покажат борите кои ги красат нивните лица.

Ким Катрал (62)

Хелен Мирен (73)

Дајен фон Фурстенберг 

Џејн Сејмур (67)

Дајан Китон (73)

Џејми Ли Кертис (60)

Прегледи:
45
Објавено на:
14.01.2019