Категории

Овие родители се „покул“ и од нивните деца

Живеејќи во добата на дигитална револуција, многу често знаеме да се изгубиме. Тоа особено важи за младата генерација. Ги има многу од нив што едноставно обожаваат да се сликаат „селфи“ и истите фотографии да ги објават на разните социјални мрежи.

Оваа група на родители можат да се класифицираат во посебна категорија на возрасни кои повеќе се разбираат од тоа и се „покул“ и од сопствените деца. Погледнете и ќе сфатите за што станува збор.

 

Прегледи:
278
Објавено на:
21.10.2016