Овие сандали ќе ја одбележат пролетта: Идеални за топлите денови кои следуваат!

Пролетта е пред вратите, а ние одвај ги чекаме првитее зраци сонце за да ги спакуваме своите зимски чизми, а новиот тренд кој ни го најавуваат трендсетерките за оваа пролет е спротивен од чизмите. Станува збор за сандалите со тенки каивчињакои изгледаат неодоливо.

Овој модел на сандали прв пат го забележавме во колекцијата на луксузниот бренд The Row, а на овој тренд набргу му се придружија и други луксузни брендови, а во новите колекции ги имаат и брендови како Зара и Манго. Храбрите трендсетерки веќе почнаа да ги носат. Сепак, да ги причекаме топлите денови, а до тогаш погледнете како да ги комбинирате.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FZ (@fionazanetti) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Susan Stjernberger (@styleinscandinavia) on
Коментари

коментари