Категории

Овие ТАЈНИ никоја жена нема да ви ги признае

Иако искреноста се смета за темел на секој квалитетен емотивен однос, постои дел од интимата кој секој човек би требал да ги задржи за себе. Овие мали тајни жените често ги кријат од очите на јавноста, па дури и од своите партнери.

Споредување со бившото момче
Сосема е легитимно на почетокот на секоја врска, девојките своето момче да го споредуваат со поранешното, поради перцепцијата на сплетот на околности. Тие мисли со текот на времето ќе исчезнат, но секако за нив не е паметно да се размислува на глас.

Мажите се секогаш на тест
Кога се во врска, жените го анализираат секој покрет, потег, реченица, а тоа анализирање не престанува никогаш, дури ни по многу години.

Го чекаат неговиот повик
Кога штотуку ќе запознаат нов партнер, жените постојано го очекуваат неговиот повик, во секое време, тие постојано се прашуваат кога ќе биде следниот состанок иако не му даваат до знаење дека го прават тоа

Ги гледаат профилите на поранешните девојки на партнерот
Секоја жена, абсолутно секоја ја интересира како изгледала поранешната девојка на нивниот секогаш партнер, а доколку немаат сознание за таква, тие ќе направат се за да дознаат за неговото минато, и тоа го прават сосема во тајност.