Овој човек со помош на виљушка создава необична уметност! #ИнстаСреќа

Неверојатна калиграфија со виљушка е тоа што има привлечено преку 100 илјади следачи на профилот на Yazı Yolcusu на инстаграм.

Овој човек создава вистинска уметност и тоа само со помош на виљушка и мастило, а видеата кои ги поставува на својот инстаграм профил оставаат без зборови!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yazı Yolcusu (@yaziyolcusu) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yazı Yolcusu (@yaziyolcusu) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yazı Yolcusu (@yaziyolcusu) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yazı Yolcusu (@yaziyolcusu) on
Коментари

[fbcomments]