Овој фотограф создава неверојатни слики од девојки во фустани на најубавите места во светот

Лелеави фустани, светла, цвеќиња, архитектура испреплетена со тоалети кои се внимателно одбрани. Нема ништо поубаво од ткаенината на фустанот, идеално претопена со околниот пејзаж.
Коментари

[fbcomments]