Овој готвач ги претвора десертите во минијатурни светови! (ГАЛЕРИЈА)

26-годишниот готвач од Италија, Матео Стуки верува дека приготвувањето на десертите освен што мора да биде вкусно, задолжително треба да биде декорирано и забавно. Погледнете ги овие уметнички торти кои воодушевуваат!

 
Коментари

[fbcomments]