Категории

Овој илустратор ги прикажува љубовта и интимноста толку реално што може да ги почувствувате

Yang Se Eun, познат како Zipcy е илустратор од Јужна Кореја. Овој уметник е познат по неговите илустрации на кои се прикажува љубовта помеѓу еден пар. 

Погледнете како изгледаат сите најинтимни моменти кога ќе се прикажат преку илустрации. Доколку некогаш сте биле вљубени сигурно ќе се препознаете во некои од нив.

Прегледи:
356
Објавено на:
25.06.2018