Категории

КРАТОК АНИМИРАН ФИЛМ КОЈ ЌЕ ИЗМАМИ НАСМЕВКА НА ВАШЕТО ЛИЦЕ

Промената на перспективата од која гледаме на животот навистина може да направи разлика. Што е среќата и кој ја контролира? Одговорот секогаш ќе биде ние самите и никој друг. Нашиот став кон новиот ден е токму она што дефинира дали денот ќе биде прекрасен или тажен. И секако, не завидувајте на туѓата среќа, ако не сте свесни каква моќ носите во себе, бидејќи вие сте господарот на вашата судбина. Едноставно разбудете се и уживајте во патувањето.

Овој анимиран филм, дело на Мајкл Бидингер и Мишел Квон, дефинитивно ќе ве расположи и ќе измами насмевка на вашето лице.

Прегледи:
186
Објавено на:
12.03.2016