Чек дис аут
Search


Овој мачор со боречки вештини ќе ве насмее до солзи! (ВИДЕО)

Некои домашни миленичиња многу сакаат да гледаат ТВ. Мачорот од ова видео очигледно не гледал цртани филмови, туку некој натпревар каде што се прикажуваат боречки вештини. Како излегол на крај со неговиот плишан ривал, погледнете сами:
Коментари

коментари