Овој неверојатен дизајнер создава неверојатни модни креации користејќи само пар ножици

Американскиот дизајнер Адам Сакс може да ги претвори обичните парчиња облека во нешто навистина неверојатно во рок од неколку минути. Најинтересниот дел е во тоа што може да го направи ова кога моделите ги имаат парчињата облека облечено на нив.

Адам нема потреба од машина за шиење за да ги создаде креациите – се што му треба е пар ножици.

 
Коментари

[fbcomments]