Овој викенд се дружиме со супер хероите Спајдермен и Бетмен во Зоолошка градина Скопје

Зоолошка градина Скопје продолжува со забавните настани за најмладите посетители. Овој викенд се дружиме со супер хероите Спајдермен и Бетмен. Во сабота и недела од 12:00-15:00, најпознатите детски супер херои се подготвени да ги откријат своите посебни моќи пред најмладата публика.

Овозможете му на своето дете уште еден забавен викенд, исполнет со многу возбуда!
Коментари

[fbcomments]