Категории

Овој знак во хороскопот е секогаш подготвен на одмазда

Станува збор за мошне љубоморен, импулсивен и одмаздољубив знак во хороскопот.

За нив е карактеристично дека во комбинација со Бикот, кај нив има 100 % чиста страст. Склон е на деструктивност, како за себе си – така и за другите.

Скорпија

Кога се најслатки и најмилни, не ги откриваат сопствените мисли, а во напади на бес, ако фрлаат предмети, а често го прават тоа, не сте сигурни дека покажале се што чувствуваат. Моќта, првенствено над себе си, а потоа и над другите, е нивното мото.

Тие се подобри и поголеми команданти од овновите и лавовите, затоа што подобро ја познаваат човечката психа, а нивната мотивација не е самоистакнување, туку контрола на ситуацијата за општо добро, без разлика дали се работи за работата или за семејството.

Имаат достоинствен став и подготвени се да се жртвуваат за другите ако се изразено мотивирани.

Извор: Скопјеинфо.мк

Прегледи:
74
Објавено на:
21.09.2017