Категории

Пар од Англија ја посети Битола и остана воодушевен од раскошот

Парот од Англија Dabble and Travel при посетата и истражувањето на Македонија патуваа со воз, автобус, такси, и ги вкусија најпознатите македонски традиционални јадења посетувајќи ги најубавите места кои ги нуди нашата земја.

Во приликата на посетата на Битола тие отседнаа во апартманите Робевски на самиот Широк Сокак каде останаа воодушевени од она што го имаше да го понуди прекрасниот конзулски град.

Прегледи:
63
Објавено на:
28.11.2020