YSL Manifesto Le Parfum: нов прекрасен мирис

 Manifesto Le Parfum доаѓа во 2015, да ги израдува сите љубители на парфемите YSL, кои ги сакаат топлите и богати нијанси на парфемот.

moda-grazia-parfem-YSL Manifesto Le Parfum-1 (1)

Мирисот го потпишуваат парфимерите Ен Флипо и Лок Донг, кои ги креираа и претходниците на овој парфем. Композицијата на парфемот содржи капки од масло на бергамот, ирис споен со елеганцијата на јасмин и топол кремав финиш на масло од сандаловина, со смола од бензоин. Парфемот доаѓа во препознатливото шишенце со боја на старо злато, во количество од 30 мл и 50 мл парфем.

moda-grazia-parfem-YSL Manifesto Le Parfum-1 2
Коментари

коментари